Over ons

Garagedeuren Online

Garagedeuren Online is ontstaan vanuit zusteronderneming Eco Garagedeuren en verkoopt sinds 2004 Hörmann garagedeuren via internet. Ooit in 1984 begonnen als werknemer bij Hörmann Nederland heeft de oprichter van het bedrijf, Olaf Kasche inmiddels bijna 40 jaar ervaring in het monteren, adviseren en verkopen van alle types Hörmann garagedeuren. Vanuit de vraag en ontwikkelingen in de markt is in 2004 besloten ook de mogelijkheid te bieden voor de consument om garagedeuren via internet te bestellen. 

Inmiddels bijna 20 jaar verder is gebleken dat de keuze in 2004 juist is geweest. Steeds meer consumenten kopen een Hörmann garagedeur via onze site. Belangrijk hierin wordt de mogelijkheid van telefonische ondersteuning van onze binnendienst gevonden en velen vinden ook de weg naar onze showroom in Harderwijk waar de werking van de deuren en elektrische aandrijvingen "live" kan worden beleefd.

Eco Deuren

Wilt u ons bezoeken en u uitgebreid laten voorlichten over onze garagedeuren? Kom dan naar onze showroom en bekijk onze collectie Hörmann garagedeuren! 
 

Wij heten u van harte welkom! 

Ons bezoekadres:
Noorderbreedte 12
3845 MB Harderwijk 
0341-410708

Openingstijden: 

- maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur: 

- zaterdag: op afspraak

- 3e zaterdag van de maand geopend van 10:00 - 14:00 uur

- in de vakantiemaanden juli en augustus is de showroom op zaterdag gesloten 

Garagedeuren Online is speciaal voor de "doe het zelfer" om de deur makkelijk zelf te bestellen en monteren. Uiteraard bieden wij via onze zusteronderneming Eco Garagedeuren nog steeds onze service aan. Wij kunnen u helpen met: 

  • Montageondersteuning.
  • Onderhoud en reparaties. 
  • Onderhoudscontracten. 
  • Full service: advies, inmeten en montage

 

Voor deze opties bel met 0341 410708

Of mail naar verkoop@ecogaragedeuren.nl

Bekijk in deze video onze werkwijze: