Onderhoud

Hörmann geeft 10 jaar garantie op 'niet bewegende' delen van de deur (garantie op fabricage fouten) en 5 jaar op materialen die aan slijtage onderhevig zijn zoals veren, loopwielen en kabels. Periodiek onderhoud aan deze bewegende delen voorkomt voortijdige slijtage en u bent vrijwel altijd verzekerd van een goed werkende deur. Als u een onderhoudscontract afgesloten heeft, worden alle bewegende delen regelmatig nagekeken en kunnen wij  ook op de 'bewegende delen' 10 jaar garantie geven. 

Door 1 maal per jaar onderhoud aan uw garagedeur uit te laten voeren, kunt u eventuele storingen voor zijn. Bij de uitvoering van het onderhoud worden alle bewegende delen door ons nagekeken en gesmeerd en er worden belangrijke zaken als kabels en/of veren gecontroleerd.  Ook als u in bezit bent van een elektrische aandrijving kan deze in het onderhoud worden meegenomen. 

Er wordt een langdurige garantie op uw materialen gegeven maar regelmatig onderhoud blijft daarvoor zeker van belang! 
Bij jaarlijks onderhoud is slijtage van materialen binnen de garantietermijn van 10 jaar uitgesloten.

De kosten voor dit contract bedragen:

  • - onderhoud 1 handbediende deur:€ 116,50 
  • - onderhoud 1 elektrisch bediende deur: € 134,00 
  • - onderhoud 2 handbediende deuren: € 160,00
  • - onderhoud 2 elektrisch bediende deuren: € 185,00 
  •  

Alle genoemde bedragen zijn inclusief 21% BTW en voorrijkosten.  

Indien u een overtuigd bent van het belang van een onderhoudscontract op uw garagedeur  dan bieden wij u de mogelijkheid om deze via het volgende webformulier aan te vragen:

 

Download hier: Voorwaarden onderhoudscontract