Waarom kiezen voor een Hörmann garagedeur: Europa's nr. 1 in garagedeuren!

Hoogwaardige kwaliteit

Al 85 jaar worden de garagedeuren en aandrijvingscomponenten zelf ontwikkeld en geproduceert door Hörmann. Met deze hoge Duitse kwaliteit bent u verzekerd van jarenlang gebruikersplezier van uw nieuwe Hörmann garagedeur. Hörmann geeft 10 jaar garantie op alle garagedeuren en 5 jaar op aandrijvingen.

Hoge isolatiewaarde

Met uitzondering van de kanteldeuren, worden alle garage- voor- en zijdeuren aangeboden met uitstekende isolatiewaarde. 

De Hörmann sectionaldeuren zijn rondom uitgerust met rubberen tochtstrippen en beschikken over extra middendichtingen tussen de afzonderlijke panelen. Zowel de LPU67 als de NT80 openslaande deuren zijn uitgevoerd met thermisch onderbroken panelen, waardoor de kou op het buitenste staal niet doortrekt naar het binnenste staal. Met zeer goede afdichting van de ruimtes tussen de panelen door middel van dubbele lipafdichtingen en dubbele vloerafdichtingen.

Zowel de LPU42 (U-waarde < Ud1,5) als de LPU67 ( U-waarde < Ud 1,0) voldoen aan de minimale isolatiewaarde om in aanmerking te komen voor de ISDE subsidieregelin. Klik hier voor meer informatie over de subsidieregeling. 

Inbraakveilig

Hörmann garagedeuren zijn zowel afzonderlijk als in combinatie met een Hörmann aandrijving getest en gecertificeerd volgens strenge veiligheidseisen van de Europese norm.  

Persoonsveiligheid

Ook veiligheid met gebruik van de garagedeur kan natuurlijk niet ontbreken. Hörmann heeft als fabriek gepatenteerde veiligheidsystemen ontwikkeld voor zowel de looprails als voor de bediening van de garagedeuren: 

  • Beveiligde geleiding in veilige looprails. Instelbare looprollen en stevige rolhouders zorgen ervoor dat het deurblad veilig in de looprail blijft.
  • Trekverentechniek met veer-in-veer-systeem, hierdoor kan een gebroken veer niet wegspingen. Dubbele trekveren en stalen kabels aan elke zijde beveiligen de deur tegen vallen. 
  • Torsieverentechniek met geïntegreerde veerbreukbeveilging. Bij een eventuele veerbreuk wordt de loop van de deur onmiddellijk gestopt en kan deze niet vallen.
  • Vingerklembeveiliging tussen de panelen, zowel binnen en buiten. door de unieke vorm van de panelen, zijn er geen klempunten. Dit geldt ook voor de scharnieren. 
  •  

Duurzaamheid: CO2 neutrale productie

Hörmann streeft met de duurzaamheidsstrategie het doel emissies te reduceren en voorkomen. Alle Europese productievestigingen worden volledig gedekt door 100% ecostroom. Hörmann bespaart jaarlijks al meer dan 75.000 ton CO2. Lees meer over hun duurzaamheidstrategie op: https://www.hoermann.com/en/sustainability/ 

Ruime keuze in design 

Door enorm veel mogelijkheden voor oppervlak, profilering en kleur, is er altijd een perfecte match met uw woning.